ULTIMĂ ORĂ: Dubiță de la Monitorul de Vrancea, implicată în accidentul de la Bizighești. 3 persoane au fost transportate la spital (FOTO)

0
5180

Apar noi detalii despre accidentul produs joi dimineață pe DN2E85 la ieșirea din Bizighești spre Tișița. În accident au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism și o dubiță aparținând societății care editează cotidianul Monitorul de Vrancea.

Încă nu se știe cine este vinovat pentru producerea accidentului, însă în urma impactului frontal dintre cele două mașini, 3 persoane au rămas încarcerate. După intervenția echipajului de descarcerare al ISU Vrancea, toți răniții au fost preluați de două ambulanțe SAJ și de o ambulanță SMURD și transportați la Spitalul Județean de Urgență Focșani.

Două dintre victime erau conștiente în momentul în care au fost preluate de echipajele medicale, dar cea de-a treia persoană era inconștientă, fiind rănită grav.

La ora postării acestei știri, traficul pe DN2 E85 este blocat.

accident-bizighesti-dubita-monitorul1

accident-bizighesti-dubita-monitorul3

accident-bizighesti-dubita-monitorul4

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.