ULTIMA ORĂ! Echipa de fotbal CSM Focșani 2007 încheie anul cu o victorie în fața ACS Voința Limpeziș

0
236

Echipa de fotbal CSM Focșani 2007a reușit o victorie în ultimul meci al anului din sezonul regulat al Ligii a 3-a. Fotbaliștii focșăneni s-au impus în partida care s-a disputat sâmbătă, în deplasare, în compania formației ACS Voința Limpeziș (scor final 2-4). Victoria de astăzi menține echipa focșăneană în plutonul fruntaș al seriei a doua. Jucătorii lui Adrian Toma au făcut un meci bun, reușind să înscrie de patru ori prin Mazilu (minutul 4), Predoiu (minutul 31) și Arnăutu (minutul 24 și minutul 70). Cel din urmă a marcat de două ori, din lovituri de la 11 metri. Campionatul Ligii a 3-a se va relua în luna martie a anului viitor, lună în care se vor disputa ultimele 3 etape din sezonul regulat. CSM Focșani 2007 totalizează 30 de puncte în clasamentul Seriei a 2-a și se află pe loc de play-off.

CSM Focșani 2007: Preda – Juncanaru, Bratu (cpt.), Panaite (65 Gîrdea), Negoiță, Mazilu (Stoica), Rogoveanu, Taciuc (65 Dascălu), Săpunaru (Băjenaru), Predoiu, Arnăutu (81 Oprea). Rezerve neutilizate: Apenciucesei, Strătilă, Abeaboeru / Antrenor: Adrian Toma, Asistent medical: Gabriel Bratu, Delegat: Gheorghe Căldare

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.