UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: Femeia prinsă de AVALANȘĂ a fost găsită

0
561

Femeia care a fost prinsă de avalanșă, sâmbătă, în Lepșa, zona Cheile Tișiței a fost găsită în albia râului Tișița. Medicii prezenți la fața locului încearcă să o resusciteze. Conform purtătorului de cuvânt de la Jandarmeria Vrancea, maior George Petrea, în momentul în care salvatorii au ajuns la femeie aceasta era acoperită de zăpada căzută de pe versanți în urma avalanșei.

VOM REVENI CU DETALII!

UPDATE: Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru femeia de 36 de ani prinsă de avalanșă în comuna Tulnici. Decesul a fost declarat după ce medicii de pe ambulanța SMURD, prezenți la fața locului, au executat, minute în șir, manevre de resuscitare. Ceilalți turiști din grupul care se aventurase pe munte sunt în afara oricărui pericol. Reamintim, 27 de persoane au plecat, sâmbătă dimineață în drumeție în zona montană Cheile Tișiței. La un moment dat, zăpada de pe unul dintre versanții paralel cu drumul de acces s-a desprins și a căzut în albia râului Tișița. Femeia de 36 de ani din Capitală a fost singura surprinsă de avalanșă. Restul grupului a reușit să scape doar cu o sperietură zdravănă.

CITEȘTE SI: Femeie surprinsă de AVALANȘĂ la Lepșa. Alte 28 de persoane BLOCATE în zonă

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.