ULTIMĂ ORĂ! Femeie de 80 de ani lovită pe trecerea de pietoni în Focșani

0
375

Update: „Astăzi, ora 11.28, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au fost sesizati despre faptul ca pe strada Cernei din municipiul Focșani a avut loc un eveniment rutier. Din verificările efectuate a rezultat faptul ca un bărbat, din Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cernei, din direcția strada Mureșului catre Bulevardul Independenței, ar fi oprit pe marcajul pietonal amplasat înaintea intersecției prevăzute cu sens giratoriu, dintre străzile Cernei, Peneș Curcanul și Bulevardul Independentei, ar fi plecat de pe loc fără a se asigura corespunzător, acroșând ușor pietonul care traversa strada pe marcajul pietonal. A rezultat rănirea ușoară a femeii, în vârstă de 80 de ani, care a fost transportată la spital în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare”, a comunicat IPJ Vrancea.

Știrea inițială: În urmă cu puțin timp un accident rutier a fost semnalat pe Bulevardul Independenței din Focșani. O femeie de 80 de ani a fost lovită în plin de un autoturism chiar în timp ce aceasta se afla pe trecerea de pietoni. Revenim cu detalii!

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.