ULTIMĂ ORĂ! Focșaniul și alte 3 localități intră sub restricții de pandemie!

1
19726

Municipiul Focșani și alte 3 comune din Vrancea (Dumbrăveni – 1,56; Movilița – 1,59; Bolotești – 1,67) intră sub restricții de pandemie după ce rata de infectare cumulată din ultimele săptămâni a crescut, depășind incidența de 1,5 infectări la mia de locuitori (dar nu mai mare de 3). Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență ce a avut loc vineri, 19 martie. Potrivit legii, atât în Focșani cât și în celelalte localități sunt interzise spectacolele, concertele și evenimentele culturale, restaurantele și cafenelele vor funcționa cu 30% din capacitatea spațiului ca și localurile unde se practică jocuri de noroc. Restricțiile se aplică în primă fază pentru o perioadă de 14 zile.

(1) Organizarea și desfășurarea activității cu public, în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 30 % din capacitatea maximă a spațiului.

(2) Organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in în aer liber, spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale sunt interzise.

(3) Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

(4) Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă  fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

(5) Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

 

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Simpatic ca păcănelele sunt considerate activitate esențială, unicat în Europa. În mod logic cei care au decis asta ar trebui să fie dați afară din sistemul bugetar, pentru totdeauna, pentru că în mod evident sunt corupți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.