ULTIMĂ ORĂ: Fost manager al Spitalului Municipal Adjud, judecat pentru că ar fi luat mită 18.000 de euro

0
274

Florin Pădurariu, fost manager al Spitalului Adjud, a fost trimis în judecată pentru luare de mită. El este  acuzat că a primit 18.000 de euro de la reprezentanţii unui laborator de analize medicale pentru a prelungi un contract şi a acoperi lipsa din gestiunea unităţii sanitare a unui aparat de analize.

Procurorii DNA  îi acuză în acest dosar pe Florin Pădurariu, la data faptei manager al Spitalului Municipal Adjud, de luare de mită şi pe Viorel Viţelaru, administrator al unei societăţi comerciale, de complicitate la luare de mită.

Anchetatorii spun ca în perioada octombrie 2015 – 25 februarie 2016, Florin Pădurariu, atunci manager al Spitalului Municipal Adjud, prin intermediul lui Viorel Viţelaru, a pretins şi primit 18.000 de euro, în trei tranşe, de la reprezentanţii unui laborator de analize medicale.

Pădurariu a fost prins în flagrant în 25 februarie 2016, când a primit 9.000 de euro, ultima tranşă din suma cerută de la reprezentanţii firmei care deţine laboratorul de analize medicale.

Dosarul va fi trimis spre judecare la Tribunalul Ilfov.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.