UPDATE-ULTIMA ORĂ-FOTO: Casă în flăcări la Gura Caliței! O femeie a făcut atac de panică

0
111

UPDATE:  Reprezentanții ISU Vrancea au anunțat că incendiul a fost lichidat. Din păcate, locuința a ars în întregime, cu toate bunurile din interior. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

Pompierii militari alături de voluntarii SVSU Gura Caliței intervin  pentru stingerea unui incendiu la o locuință din comuna Gura Caliței. Până să ajungă pompierii la Gura Caliței, în ajutor au sărit localnicii și voluntarii. Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au localizat imediat incendiul, care se manifesta generalizat la întreaga locuință. Intervenția promptă a salvatorilor a făcut ca focul să nu se extindă la locuința învecinată. Pericolul a fost unul real, în condițiile în care în casa cuprinsă de flăcări se aflau și două butelii. Acestea au fost evacuate primele de salvatori. Deși focul nu a fost încă stins, pompierii lucrează deja la lichidarea acestuia.

Proprietara casei, o femeie de 59 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ea a făcut atac de panică și i-a crescut tensiunea când și-a văzut casa în flăcări. Femeia a primit îngrijiri de la paramedicii SMURD, dar a refuzat să fie dusă la spital.

incendiu-2 incendiu1 incendiu-4

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.