ULTIMĂ ORĂ – FOTO: Oameni loviți ca la popice de o mașină scăpată de sub control

0
375

accident-service-centura1

Un accident grav de circulație s-a produs pe centura ocolitoare a orașului Focșani. Două autoturisme, un VW și un Opel care circulau în același sens, s-au acroșat. Incidentul s-a petrecut în dreptul depozitului de materiale de construcții Metale International.

După impact, autoturismul VW a ajuns în parcarea unei vulcanizări, unde a lovit grav două persoane. La fața locului s-au deplasat echipajele de intervenție de la SAJ și SMURD, care au preluat răniții și i-au transportat la Spitalul de Urgență. Din primele informații, cele două victime sunt angajați ai vulcanizării din zonă. Unul dintre răniți este în stare foarte gravă.

Politiștii sunt cei care urmează să stabilească cu exactitate modul de producere al accidentului, dar și cine se face vinovat de acesta.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.