ULTIMĂ ORĂ: În școlile în care sunt secții de votare, orele se vor desfășura online pe 25, 28 și 29 septembrie

0
234

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a stabilit modul unitar în care se vor desfășura cursurile școlare înainte și după alegerile locale din 27 septembrie. Potrivit unei hotărâri luate de CNSU, activitatea care presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor se suspendă pentru zilele de vineri, luni și marți. Elevii vor reveni în școli miercuri, însă în zilele în care unitățile sunt închise orele se vor desfășura online. „Activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secțiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, se suspendă începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv. Activitățile didactice prevăzute se vor relua începând cu data de 30.09.2020 cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță și igienă sanitară”, se arată în hotărârea CNSU.

Potrivit hotărârii, activitățile didactice vor fi desfășurate în sistem on-line, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educației și Cercetării.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.