ULTIMĂ ORĂ: Incendiu în acestă dimineață în comuna Vînători (FOTO)

0
336

incendiu vanatori 24 aprilie 1 - ULTIMĂ ORĂ: Incendiu în acestă dimineață în comuna Vînători (FOTO)

Incendiu în această dimineață la o locuință din comuna Vînători. Două echipaje de pompierii militari din cadrul ISU Vrancea au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care se manifesta la locuinţa unei bătrâne din comuna Vânători. Evenimentul a fost anunţat prin intermediul numărului unic de urgenţă 112 în jurul orei 09.10 şi imediat s-au deplasat către locul indicat trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.  În momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului s-a constatat că incendiul se manifesta cu violenţă la acoperişul unei case, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp. S-a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, cât şi pentru protejarea celorlalte două locuinţe, amplasate la cca. 1 m distanţă de imobilul afectat de flăcări.

Pe durata intervenţiei pentru stingerea incendiului, proprietara locuinţei, în vârstă de 70 ani, a fost asistată medical de echipajul SMURD prezent la faţa locului. Aceasta era conştientă, cooperantă, stabilă din punct de vedere hemodinamic şi respirator, dar prezenta stare de agitaţie şi valori crescute ale tensiunii arteriale. Deoarece starea de sănătate a acesteia s-a îmbunătăţit în scurt timp, pacienta a refuzat transportul la spital.

Pagubele sunt însemnate. În urma incendiului, au ars acoperişul casei de locuit, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp şi bunuri din trei camere. Datorită intervenţiei, au fost salvate celelalte două case de locuit şi bunuri din alte două camere ale locuinţei afectate din incendiu. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here