UPDATE FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Incendiu în Gara Mărășești | Locomotiva unui tren a luat foc

0
1723

UPDATE: Pompierii vrânceni intervin și la această ora pentru lichidarea incendiului care a cuprins o locomotivă staționată în gara din Mărășești. La fața locului intervin trei echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu intervin, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Știrea inițială: Locomotiva unei granituri de tren a luat foc, duminică după-amiază, în gara din Mărășești. La fața locului intervin pompierii vrânceni cu autospeciale de stingere incendii cu apă și spumă. Din informațiile noastre, locomotiva nu avea vagoane atașate. Flăcările au izbucnit după o defecțiune la instalația electrică. Traficul feroviar din zonă nu este afectat. VOM REVENI CU DETALII! 

incendiu tren gara marasesti 1 - UPDATE FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Incendiu în Gara Mărășești | Locomotiva unui tren a luat focincendiu tren gara marasesti 3 - UPDATE FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Incendiu în Gara Mărășești | Locomotiva unui tren a luat focincendiu tren gara marasesti 4 - UPDATE FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Incendiu în Gara Mărășești | Locomotiva unui tren a luat foc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here