UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: Incendiu într-un bloc din cartierul Obor

0
991

UPDATE: Pompierii focșăneni au ajuns la fața locului și intervin cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o autospecială de descarcerare. Conform acestora, incendiul se manifestă pe casa scării, unde mai multe deșeuri și materiale textile s-au aprins. Salvatorii au localizat sursa flăcărilor și lucrează la lichidare.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un incendiu de amploare a izbucnit, în urmă cu puțin timp, în scara unui bloc situat pe strada Fulger din cartierul Obor. Din informațiile noastre, văpaia a cuprins casa scării, exact la intrarea în bloc. Câteva persoane care au reușit să iasă din imobil au fost cele care au alertat autoritățile. Nu se știe deocamdată dacă în bloc mai sunt persoane care nu au reușit să se autoevacueze. VOM REVENI CU DETALII!

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.