UPDATE – ULTIMĂ ORĂ: INCENDIU la o locuință din BILIEȘTI

0
417

pompieri ISU vrancea 1024x768 - UPDATE - ULTIMĂ ORĂ: INCENDIU la o locuință din BILIEȘTI

UPDATE: Astăzi, în jurul orei 9:30 trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani s-au deplasat în satul Biliești, pentru a acționa la un incediu produs la o locuință. În momentul sosirii la fața locului incendiul se manifesta cu flacără deschisă  pe o suprafață de peste 180 mp. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce acestea au suferit un atac de panică. Ghinea Maria în vârstă de 84 de ani și fiica acesteia, Ghinea Florica, de 45 de ani au refuzat transportul la spital, starea lor revenind la normal după intervenția medicilor.

După primele cercetări la fața locului se pare că incendiul a fost provocat de câteva lumânări uitate aprinse într-una din încăperile locuinței. Pagubele sunt  însemnate. În urma incendiului acoperișul casei a fost mistuit de flăcări și toate bunurile aflate în interior s-au făcut scrum.

 

În urmă cu câteva minute la o locuință din comuna Biliești a izbucnit un incendiu de proporții. Inspectoratul pentru situații de Urgență Vrancea  aprimit un apel prin intermediul Serviciului 112 care anunța că la o casă din localitate a izbucnit un incendiu. Două autospeciale ale ISU Vrancea, dotate cu apă și spumă, s-au deplasat la fața locului pentru lichidarea incendiului care se desfășoară pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Echipele de la ISU se află și la acest moment în locație.

REVENIM CU DETALII!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.