UPDATE-FOTO-ULTIMA ORĂ: Incendiu la un autoturism, în Urechești

0
345

UPDATE: Un autoturism, aflat staționat în comuna Urechești a luat foc după producerea unui scurtcircuit electric la instalația electrică din habitaclu. Evenimentul a avut loc în această după amiază, în jurul orei 16:00. Pentru gestionarea situației de urgență, semnalate prin apel la numărul unic de urgență 112, au fost mobilizate 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. La fața locului s-au deplasat 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD. La sosirea forțelor de intervenție autoturismul ardea generalizat. Pompierii au acționat prompt și au lichidat incendiul în mai puțin de 30 de minute. Flăcările au distrus aproximativ 70 % din autoturism. În timpul intervenției, paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex feminin, în vârstă de 59 de ani, care a suferit atac de panică. Persoana a refuzat transportul la spital. (ISU Vrancea)

ȘTIREA INIȚIALĂ: Intervenție de ultimă ultimă oră a pompierilor focșăneni. Un apel 112 a anunțat un incendiu care a izbucnit la un autoturism, în localitatea Urechești. La fața locului intervin salvatorii cu o autospecială de stingere incendii cu apă și smupă, modulul de descarcerare și o ambulanță SMURD. VOM REVENI CU DETALII!

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.