UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Incendiu la Vrâncioaia. Pompierii intervin cu 3 autospeciale (FOTO)

0
1721
Un incendiu de proporții a izbucnit luni dimineață în satul Spinești, comuna Vrâncioaia. Din primele informații, acoperișul unei case, pe o suprafață de circa 200 de metri pătrați, a fost cuprins de foc. La fața locului, pentru stingerea focului, intervin pompierii de la stația Vidra, cu trei autospeciale de stingere apă și spumă.
Deocamdată nu se cunosc cauzele incendiului, acestea dar și valoarea pagubelor urmând a fi stabilite la finalul intervenției.
Vom reveni cu detalii!

UPDATE: Pompierii au stabilit cauza incendiului care a cuprins luni acoperişul unei case din satul Spineşti, comuna Vrâncioaia. În urma anchetei demarate la finalul intervenţiei, pompierii au stabilit că focul a fost provocat de un scurticircuit la instalaţia electrică. În urma incendiului, a ars acoperişul locuinţei, construit din lemn şi învelit cu tablă.

Din fericire, pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte să se extindă şi la restul casei.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.