UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Incendiu la Vrâncioaia. Pompierii intervin cu 3 autospeciale (FOTO)

0
1619
Un incendiu de proporții a izbucnit luni dimineață în satul Spinești, comuna Vrâncioaia. Din primele informații, acoperișul unei case, pe o suprafață de circa 200 de metri pătrați, a fost cuprins de foc. La fața locului, pentru stingerea focului, intervin pompierii de la stația Vidra, cu trei autospeciale de stingere apă și spumă.
Deocamdată nu se cunosc cauzele incendiului, acestea dar și valoarea pagubelor urmând a fi stabilite la finalul intervenției.
Vom reveni cu detalii!

UPDATE: Pompierii au stabilit cauza incendiului care a cuprins luni acoperişul unei case din satul Spineşti, comuna Vrâncioaia. În urma anchetei demarate la finalul intervenţiei, pompierii au stabilit că focul a fost provocat de un scurticircuit la instalaţia electrică. În urma incendiului, a ars acoperişul locuinţei, construit din lemn şi învelit cu tablă.

Din fericire, pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte să se extindă şi la restul casei.

incendiu vrancioaia1 - UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Incendiu la Vrâncioaia. Pompierii intervin cu 3 autospeciale (FOTO)incendiu vrancioaia3 - UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Incendiu la Vrâncioaia. Pompierii intervin cu 3 autospeciale (FOTO)incendiu vrancioaia4 - UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Incendiu la Vrâncioaia. Pompierii intervin cu 3 autospeciale (FOTO)
Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here