UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Incendiu violent lângă benzinăria Petrom din Sud, la pensiunea Monte Carlo(LIVE)

2
9826

Pompierii intervin joi la prânz pentru stingerea unui incendiu care se manifestă violent în cartierul Sud din Focșani, la pensiunea Monte Carlo. Flăcările au cuprins o magazie situată în spatele pensiunii. Pericolul este unul uriaș, întrucât incendiul se manifestă în vecinătatea stației de carburanți Petrom.

Vom reveni cu detalii!

UPDATE: Incendiul s-a generalizat, iar flăcările au cuprins tot acoperișul pensiunii. Și mai grav este că incendiul s-a extins și la blocul învecinat, cuprinzând acoperișul. Pompierii încearcă să țină focul sub control și să localizeze incendiul, pentru a elimina riscul extinderii, care este prezent în continuare. La fața locului au fost mobilizate mai multe autospeciale de intervenție cu apă și spumă.

La locul intervenției au ajuns și primarul Cristi Misăilă, alături de viceprimarul Marius Iorga.

UPDATE2: Traficul a fost închis pe Bulevardul București, din cauza incendiului. Din dizpoziția primarului Cristi Misăilă, circulația rutieră a fost întreruptă între magazinul Zanfir și pensiunea Coroana de Aur, pentru a fi facilitată intervenția autorităților, dar și pentru ca participanții la trafic să nu fie puși în pericol. Flăcările se manifestă în continuare violent, atât la pensiune, cât și la acoperișul blocului învecinat, care arde generalizat. Pompierii par să fie depășiți de violența incendiului, în condițiile în care la fața locului au fost mobilizate doar 3 autospeciale cu apă și spumă.

incendiu pensiunea monte carlo3 - UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Incendiu violent lângă benzinăria Petrom din Sud, la pensiunea Monte Carlo(LIVE)incendiu pensiunea monte carlo4 - UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Incendiu violent lângă benzinăria Petrom din Sud, la pensiunea Monte Carlo(LIVE)incendiu pensiunea monte carlo5 - UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Incendiu violent lângă benzinăria Petrom din Sud, la pensiunea Monte Carlo(LIVE)

incendiu pensiunea monte carlo2 - UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Incendiu violent lângă benzinăria Petrom din Sud, la pensiunea Monte Carlo(LIVE)

CITEȘTE ȘI: ULTIMĂ ORĂ- VIDEO: Incendiul s-a extins la 4 blocuri. Zeci de oameni au fost evacuați

CITEȘTE ȘI: GALERIE FOTO+VIDEO: Pericolul a trecut, acum se contabilizează dezastrul lăsat în urmă de incendiul din cartierul Sud

Loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here