UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Incident grav, dar neelucidat încă la Carrefour Focșani! Se vehiculează că o bombă artizanală a explodat! (FOTO)

4
7869

UPDATE2: Un telefon mobil ar putea fi cauza exploziei din Carrefour. Este ipoteza lansată de persoana rănită, care e în stare stabilă Bărbatul rănit, care a fost preluat de ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean Focşani, era conştient în momentul în care a venit salvarea. El le-a declarat medicilor că a explodat un telefon mobil în timp ce era în sala cinematografului din Carrefour.

Ulterior a revenit asupra declaraţiei şi a spus că nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat. Medicii suspectează că persoana rănită ar putea avea probleme psihice. Bărbatul a suferit răni uşoare la nivelul feţei după ce planşeului uneia dintre sălile cinematografului din Mall s-a prăbuşit.

Potrivit unor surse oficiale, planşeul şi tavanul din sala de cinema sunt afectate în proporţie de 80%.

carrefour

UPDATE1: Echipa pirotehnică a SRI se deplasează spre Carrefour. Apar informații contradictorii legate de incidentul de la Mall și nu se știe nici acum cu exactitate ce s-a întâmplat.

Potrivit unor martori, nu a fost auzită nici o explozie, dar asta nu înseamnă că alerta cu bombă a fost ridicată.

Alți martori susțin că ar fi fost totuși o explozie, dar nu a unei bombe, ci a unui telefon mobil. Există însă o serie de întrebări legate de ceea ce a declanșat prăbușirea planșeului din tavan.

O echipă pirotehnică a SRI a fost trimisă la fața locului, pentru a verifica despre ce este vorba.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Autoritățile sunt în alertă maximă, iar un bărbat a ajuns la spital cu răni la nivelul feței după ce a fost rănit, cel mai probabil, de o bucată de planșeu desprinsă din apropierea cinematografului din Carrefour Focșani.

Potrivit unor martori prezenți la fața locului, tavanul s-ar fi dărâmat din cauza exploziei unor bombe artizanale, însă autoritățile nu confirmă pentru moment această informație.

Cert este că s-a dispus evacuarea Mall-ului din Focșani, iar din cauza haosului care s-a produs șoseaua de centură este blocată.

Vom reveni cu detalii!

carrefour-focsani-2

carrefour-focsani-1

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

4 COMENTARII

 1. Spuneti ca nu s-a auzit nici o bubuitura „conform unor martori”. Dar atunci, DE CE S-A AUZIT O BUBUITURA PANA IN ZONA DEDEMAN, CONFECTIA? Conform altor martori.

 2. Despre ce e vorba in „atacul cu bomba” din Focsani, Vrancea ce sta dovada ca focsanenii sunt psihopati, in special politistii, procurorii, judecatorii si psihiatrii, pentru ca interpreteaza ca orice se intampla in Focsani e „atac cu bomba” si autorul “atentatului” ar fi psihopat

  In realitate:
  1. in individ a venit cu masina (adica are examen psihiatric ca e sanatos) la mall la cinema
  2. fiindca nu l-a primit ca nu mai erau locuri sau ceva similar s-a suit pe niste schele sau ceva la un balconet cum sar parleazul microbistii la fotbal pe stadioane
  3. fiindca tavanul nu i-a suportat greutatea s-a prabusit

  Concluzia politiei din Focsani: ATAC CU BOMBA! SA-L INTERNAM LA PSIHIATRIE SUB PAZA!

  … si asta au facut, l-au arestat si l-au internat la psihiatrie drept dovada ca mafia de tigani din politie, parchet, instante si psihiatrie din Focsani e alcatuita din PSIHOPATI

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.