Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateULTIMA ORĂ Locuitorii din Focșani, zona intersecției Anghel Saligny – Cotești, au rămas fără apă după...

  ULTIMA ORĂ Locuitorii din Focșani, zona intersecției Anghel Saligny – Cotești, au rămas fără apă după ce un excavator a găurit magistrala!

  Un excavator care executa omlete, pardon!, lucrări în zona intersecției străzilor Anghel Saligny cu Cotești și Vâlcele a găsit de cuviință să-și înfigă lacom dinții de fier tocmai în nevinovata conductă de apă potabilă care trecea (absolut întâmplător) pe acolo, la câteva zeci de centimetri sub pământ.

  Prin urmare, imediat doreii au pus de-o arteziană care s-a transformat treptat dar sigur în Lacul Snagov, priveliște absolut încântătoare pentru trecătorii care nu locuiesc în zonă. Pentru ceilalți, eroarea de săpat a muncitorilor a adus din nou pe buzele cetățenilor afectați de „seceta” intempestivă urări de bine și carne de mangalița în frigiderul primarului Misăilă, devenit deja muuuult prea mic pentru creștineștile urări de până acum.

  Suntem convinși că salvatorii de la CUP vor sări imediat în cizmele de cauciuc și vor cârpi conducta la timp, astfel încât cei care vor ajunge peste câteva ore acasă să poată trage apa conștiincios peste proiectele de resistematizare ale primarului.

  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Cronica dimineții – 29.05.2024

  1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...