ULTIMĂ ORĂ: Mai multe străzi din nordul Focșaniului, fără căldură până la ora 16:00

0
192

Societatea de termoficare a Focșaniului, ENET S.A anunță, printr-un comunicat de presă, producerea unei avarii la rețeaua de termoficare din zona de nord a orașului. Astfel, miercuri, 06 ianuarie , furnizarea agentului termic va fi sistată în blocurile arondate punctului termic nr. 57.

Este vorba de locuitorii de pe Bd-ul Independenței, str. Mărășești, str. Prosperității, str. Mare a Unirii, str. Fulger și str. Scarlat Târnăvitu. Angajații din cadrul ENET S.A lucrează la această oră la remedierea defecțiunii ca până la ora 16:00 să fie reluată furnizarea de agent termic. În același comunicat, conducerea societății își cere scuze pentru disconfortul creat.

Avariile survenite în rețeaua de termoficare a Focșaniului sunt mult mai puține la număr, comparativ cu aceeași perioada a anului trecut datorită investițiilor făcute pe parcursul lui 2015 la infrastructură.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.