ULTIMA ORĂ! Marian s-a stins din viață! Tânărul care avea nevoie urgentă de un transplant de cord a decedat

0
12618

Marian, tânărul de 18 ani, care suferea de o afecțiune cardiacă gravă a decedat în cursul zilei de sâmbătă. Cumplita veste a venit de la mama acestuia care și-a petrecut ultimele luni alături de băiatul său. Odihnă veșnică puiul meu! Îmi lipsești enorm!”, este mesajul scurt și plin de durere postat de mama lui Marian. Pe pagina de socializarea prietenii și cunoscuții au transmis sute de mesaje de condoleanțe. „Dumnezeu sa-l odihneasca in liniste si pace! Nu pot sa cred, Sincere Condoleante! Sa va dea Dumnezeu putere sa puteti trece peste aceasta grea incercare!”, este unul dintre mesaje. „Dumnezeu sa-l ierte!Nu îmi vine să cred,atât de tânăr…Multă putere să va dea Dumnezeu!”, este mesajul postat de o cunoștință. Doamne Copile … Dumnezeu să te Ierte… Prea tânăr, prea copil… prea repede a fost totul… Dumnezeu să aibe grijă de tine”.

Marian Băluță a fost diagnosticat de medici cu o boală rară, „cardiomiopatie dilatativă biventriculară” sau pe scurt CMD, așa cum este cunoscut în literatura de specialitate. Din momentul în care a primit cruntul diagnostic, Marian a fost nevoit să stea țintuit pe un pat de spital. Un chin permanent, atât pentru Marian, dar și pentru părinții acestuia care au fost nevoiți să-și petreacă săptămâni bune în unitățile medicale. Pentru că viața acestuia atârna de un fir de ață, transplantul de cord fiind singura sa scăpare, Jurnal de Vrancea a publicat în urmă cu două zile (articolul AICI), după ce am stat de vorbă cu Marian și cu mama acestuia, un articol prin care cei cu inimă bună să afle povestea și să poată ajuta financiar familia greu încercată, mai ales din prisma situației financiare precare. Din păcate, Marian a plecat într-un loc mai bun, însă a lăsat în urmă doar lacrimi și durere. Andreea Bratosin a postat un mesaj prin care cere ajutorul de la oamenii cu suflet mare pentru a ajuta familia îndurerată. „Din păcate nu a existat o șansă pentru Marian, astăzi viața lui sfârșindu-se într-un mod neașteptat! Fac un apel la oamenii cu suflet mare din lista mea, să putem ajuta familia îndurerată! Voi lăsa numărul de telefon al mamei lui! Oana Simion – 0755.628.658”, se arată în mesajul de pe Facebook.

Redacția Jurnal de Vrancea transmite SINCERE CONDOLEANȚE familiei îndurerate! Dumnezeu sa-l odihnească în pace!

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.