UPDATE-ULTIMĂ ORĂ! Militar în stare gravă după ce a fost lovit de mașină!

0
1908

UPDATE: În urma cercetărilor la fața locului, s-a stabilit că bărbatul lovit de mașină are 37 de ani și are domiciliul în Galați. Dacă inițial a apărut informația că acesta ar lucra la o unitate militară din Focșani, acest lucru a fost infirmat de surse din anchetă. Militarul din Focșani, la care s-a făcut referire în știrea inițială se afla la volanul mașinii care l-a lovit pe biciclist. Cel din urmă a ajuns la spitalul din Focșani și a fost internat în Secția Chirurgie-ATI. În urma coliziunii bărbatul a suferit mai multe traumatisme cervicale, toracice și abdominale, dar și un traumatism gambă dreapta cu fractură deschisă. 

În timp ce se deplasa pe DN2 E85, un biciclist a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a produs în apropiere de comuna Garoafa, atunci când, din motive care nu se cunosc deocamdată, șoferul unui Seat l-a lovit pe cel care se deplasa pe bicicletă. Din primele informații se pare că bărbatul este accidentat destul de grav, are în jur de 40 de ani și este încadrat la o unitate militară din Focșani. Unele surse spun că militarul a mai fost lovit de câteva ori de mașină, chiar în aceeași zonă. La fața locului s-a deplasat o ambulanță care i-a acordat primul ajutor și l-a transportat pe cel accidentat la spital. În cauză se desfășoară cercetări pentru stabilirea cauzei în care s-a produs accidentul.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.