ULTIMĂ ORĂ: Miracol la Haret! Victimă a unui accident rutier, înviată din morți

0
2551

Accident deosebit de grav, luni seara, pe DN2 E85, la Haret. Două autoutilitare s-au ciocnit violent, după ce şoferul uneia dintre maşini s-a angajat într-o depăşire riscantă. Autovehiculul condus de şoferul neatent a pătruns pe contrasens şi a izbit frontal o altă autoutilitară care circula regulamentar.

Două persoane au rămas încarcerate, iar la locul accidentului au fost mobilizate mai multe echipaje de salvatori. Într-o primă fază, echipele de intervenţie au anunţat că unul dintre şoferii implicaţi în accident a murit.

Medicii de la ambulanţă au făcut însă eforturi supraomeneşti şi până la urmă au reuşit să-l resusciteze. El este în continuare în stare gravă şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani.

În stare destul de gravă este şi cel de-al doilea şofer, iar o a treia persoană , care era pasager într-una dintre maşini, a fost rănită uşor. Pe DN2 E85 nu s-a putut circula timp de câteva zeci de minute din cauza accidentului.

Traficul rutier a fost întrerupt într-o primă fază pe ambele sensuri de mers, ulterior fiind reluat pe un singur fir.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.