ULTIMA ORĂ! Mobilizare de forțe de intervenție la Slobozia Ciorăști! A fost anunțat un incendiu la o hală de depozitare

0
499

UPDATE 13:46 – Incendiul a fost lichidat în jurul orei 10:45. În urma evenimentului au ars: atelierul de reparații mecanice construit din panouri termoizolante în suprafață de circa 50 mp și scule mecanice și electrice aflate în interior, o hală de depozitare cereale construită din panouri termoizolante în suprafață de aproximativ 150 mp, precum și în jur de 4 tone de cereale. Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric.

UPDATE-10:27: „Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au fost solicitați printr-un apel la numărul unic de urgență 112, primit astăzi în jurul orei 09:00, să intervină în comuna Slobozia Ciorăști, pentru stingerea unui incendiu. În cel mai scurt timp au fost mobilizate 5 echipaje, care s-au deplasat la locul indicat cu 2 austospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD. La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta pe o suprafață de circa 200 mp, cuprinzând un atelier de reparații mecanice și o hală în care erau depozitate cereale. La acest moment incendiul este localizat, iar echipajele de stingere acționează pentru lichidarea ultimelor focare și limitarea pagubelor”, ne-au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Mobilizare de forțe de intervenție în comuna vrânceană Slobozia Ciorăști. Mai multe echipaje de intervenție din cadrul ISU Vrancea s-au deplasat la fața locului după ce au fost anunțate că o hală de depozitare a fost cuprinsă de flăcări. Spre locul incendiului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere incendii cu apă și spumă, dar și o ambulanță SMURD. Din primele informații flăcările au izbucnit la o hală în care sunt depozitate cereale. VOM REVENI CU DETALII!

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.