ULTIMA ORĂ! Mobilizare de forțe la Suraia! Un copil în vârstă de 2 ani are nevoie de asistență medicală

0
2345

Intervenție de ultim moment în comuna Suraia. Un copil în vârstă de 2 ani a suferit o fractură la un membru superior și are nevoie urgentă de intervenția echipajelor specializate. Având în vedere condițiile meteorologice, salvatorii au decis să mobilizeze mai multe echipaje, printre care se numără și o șenilată. La fața locului se deplasează un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu o autospecială de intervenție și o șenilată, un echipaj și o ambulanță de la SAJ Vrancea, dar și un utilaj de deszăpezire. VOM REVENI CU DETALII!

UPDATE ORA 22:30: ISU Vrancea: Pompierii militari, împreună cu un asistent medical SAJ, au ajuns la copil cu ajutorul șenilatei, l-au preluat și au început deplasarea către ambulanță. Ulterior, copilul a fost predat echipajului SAJ, urmând a fi transportat la spital.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.