ULTIMA ORĂ! Ninsoare abundentă și viscol pe DN2D | Drumarii acționează pe mai multe artere de circulație

0
2121

Ninsoarea abundentă și viscolul au pus stăpânire pe zonele de munte. Marți dimineață, Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române anunță că pe drumul național 2D, care face legătura între Tulnici și Târgu Secuiesc, sunt precipitații sub formă de ninsoare abundentă. La fel se întâmplă pe mai multe tronsoane de drum național din țară.

“Se circulă în condiții de iarnă, fiind semnalate precipitații sub formă de ninsoare abundentă în județele Brașov (DN 1 Predeal), Covasna (DN 11 Brețcu-Oituz), Prahova (DN 1 Azuga și Bușteni) și Vrancea (DN 2D Tulnici – limită cu jud. Covasna). Se acționează pentru deszăpezire. Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A1 Sibiu-Deva, A2 București – Constanța și A3 București-Ploiești, se circulă în condițiile unui carosabil umed, fără precipitații, cu vizibilitate bună, valori de trafic normale”, se arată în informarea Centrului Infotrafic.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.