ULTIMĂ ORĂ: Ninsorile și viscolul AU ÎNCHIS 3 drumuri naționale

0
292

UPDATE 12:30 – În jurul prânzului a fost închis și DJ 204 care face legătura între comunele Tătăranu și Măicănești.

UPDATE: 9:30 – În Vrancea sunt închise circulației rutiere două drumuri naționale și două drumuri județene.

Este vorba despre DN 23B  (Maicănești – Ciorăști) și DN 2N  (Bogza – Dumbrăveni), DJ 204P pe sectorul DN 2 E85 – Gugești și DJ 202F între Mihălceni și Bălești.

drumuri inchise vrancea ora 12 30 - ULTIMĂ ORĂ: Ninsorile și viscolul AU ÎNCHIS 3 drumuri naționale

11 județe din sud-estul României se află, de sâmbătă seara, sub atenționare COD PORTOCALIU de vreme rea. Căderile masive de zăpadă și viscolul din ultimile ore au determinat autoritățile să închidă, noaptea trecută, trei drumuri naționale. Este vorba despre DN2 – E85 (Urziceni-Buzău), DN 2B  (Spătaru – Buzău) și DN 2C  (Costești – limita jud. Ialomița cu Buzău). Pe aceste sectoare de drum zăpada viscolită face ca vizibilitatea să fie redusă sub 50 de metri.

De la intrarea în vigoare a atenționării COD PORTOCALIU, în Vrancea ninge fără întrerupere. Conform autorităților, în următoarele ore vor fi intensificări de vreme severă. Duminică dimineața, între orele 3 și 11, autoritățile sunt pregătite pentru COD ROȘU. În județele Vrancea și Buzău sunt așteptate căderi masive de zăpadă, dar și vânt puternic care vor determina autoritățile să închidă toate drumurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here