ULTIMĂ ORĂ! O femeie a murit în timpul slujbei, într-o biserică din Focșani!

0
3361

Tragedie în zi de mare sărbătoare creștină! O femeie în vârstă de 87 de ani a decedat chiar în timpul slujbei. S-a întâmplat în urmă cu puțin timp, în interiorul bisericii „Sf. Prooroc Samuil” din Focșani, situată în vecinătatea școlii Ion Basgan. Conform martorilor aflați la sfânta Liturghie, femeia a venit dimineață la biserică și s-a așezat pe un scaun pentru a participa la slujbă, iar la scurt timp acesteia i s-a făcut rău și și-a pierdut cunoștința. La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță care, din nefericire, nu a mai putut face nimic pentru focșăneancă. La fața locului au ajuns și polițiștii dar și lucrătorii de la medicina legală care au preluat trupul fără viață al femeii.

UPDATE – SAJ Vrancea: „Astăzi, la ora 7:57 SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o lipotimie la biserica de pe strada Mare a Unirii din municipiul Focșani. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip B2 cu asistent care a identificat o femeie de 86 ani aflată în stop cardio respirator. Au fost începute manevrele de resuscitare cardio pulmonară avansate, timp de 45 minute, fără rezultat pozitiv. Cazul a fost preluat de echipa de medicină legală”.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.