ULTIMĂ ORĂ: O nouă ipoteză: tavanul a fost dărâmat de bărbatul rănit! Nu a fost nici o explozie la Carrefour!

0
1258

Bărbatul rănit în incidentul de la mall, un tânăr de 24 de ani din Popești, aflat în custodia poliției, pare să poarte întreaga vină pentru tot ce s-a întâmplat la Carrefour. Bărbatul a vrut să meargă la cinema, dar nu i s-a permis, întrucât sala era închisă, iar atunci a devenit recalcitrant.

„El a vrut să intre în cinematograf. Nu a fost lăsat, ulterior prin tubulatură a intrat în cinema, a ajuns undeva deasupra cinematografului şi s-a rupt plafonul. Asta este o ipoteză. Bărbatul are leziuni prin traume, nu prin explozie, nu sunt urme de arsuri, ceea ce mă face să cred că nu ar fi fost o explozie acolo”, a declarat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vitalie Beţişor.

Ipoteza este susținută şi de primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă:

“În sala de cinema nu era nimeni. Nu cred că un telefon mobil ar fi făcut o asemenea pagubă, e o suprafaţă foarte mare. Din spusele celor prezenţi aici, persoana ar fi încercat să intre în sala de cinema, nu i s-a permis accesul, era în afara programului. Avea în spate un rucsac şi o borsetă la centură, nu-şi explică cum a ajuns acolo, s-ar părea că a pătruns pe alte căi de intrare şi din acest motiv, nimeni nu ştie ce s-a întâmplat acolo”, a declarat primarul Focşaniului Cristi Misăilă.

Reprezentanţi ai IGPR au confirmat, pentru Mediafax, că la Carrefour Focşani nu s-a produs nici o explozie. Surse oficiale din anchetă au declarat că în urma cercetărilor la faţa locului nu au fost descoperite substanţe explozive.

În acelaşi timp, nici asupra tânărului de 24 de ani nu au fost găsite urme de substanţe care ar fi putut declanşa o explozie.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.