UPDATE ULTIMA ORĂ Opt oameni, răniți în urma unui accident în lanț pe DN2E85, la Pufești

0
759

Un teribil accident rutier a avut loc luni dimineață, pe DN2E85, la Pufești. Din primele date, opt persoane au fost rănite în urma unei coliziuni în lanț, în care au fost implicate patru autoturisme. Deocamdată nu se cunosc detalii privind cauzele accidentului și nici despre starea victimelor. Mai multe echipaje ale ISU și SAJ au fost mobilizate la fața locului. Traficul pe DN2 se desfășoară cu dificultate, pe un fir, în zona accidentului. Vom reveni cu amănunte!

Update  Doi copii, răniți în accident

Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții ISU Vrancea, toate cele opt victime ale accidentului sunt conștiente și au fost preluate de salvatori. Patru dintre răniți, în stare mai gravă, au fost preluați de ambulanțe pentru a fi transportați la Spitalul Județean Focșani. Printre victime se află și doi copii, respectiv două fete de 10 și 15 ani. Celelalte patru persoane nu au avut nevoie de intervenție medicală care să necesite transportul la spital. La fața locului au fost mobilizate 5 ambulanțe SAJ și o ambulanță SMURD. Totodată, ISU a intervenit cu un echipaj de descarcerare și cu o autospecială de stingere incendii cu apă și spumă.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.