UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: PERCHEZIȚII în Vrancea la traficanți de carne vie (VIDEO)

0
422
Poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. descind la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale, specializate pe trafic de persoane.

La data de 11 iulie , polițiștii Direcţiei de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., efectuează 17 percheziții domiciliare în județele Dâmboviţa, Ilfov, Timiş, Sibiu, Vrancea, Argeş şi Vaslui.

Este vizată o grupare infracţională care ar fi acţionat pe teritoriul Germaniei, Marii Britanii şi Irlandei.

Din cercetări a reieşit că, membrii grupării ar fi recrutat tinere, majore și minore, pe care, prin ameninţări şi violenţe sau prin promisiuni ori contra cost, le-ar fi exploatat sexual. Sumele de bani obținute în urma activităților infracționale ar fi revenit bănuiților.

Vor fi puse în aplicare 21 de mandate de aducere pe numele membrilor grupării, iar alte  23 vor fi aduse la audieri.

În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și trafic de droguri. La percheziții participă şi jandarmi.

UPDATE Până în acest moment, în urma perchezițiilor au fost ridicați 90.000 de lei, 9.500 de euro, telefoane mobile, laptopuri și documente. 46 de persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.