UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: PMP şi UNPR fuzionează

0
292

UPDATE: Preşedintele PMP Traian Băsescu a anunţat, marţi seară, că partidul său şi cel condus de către Valeriu Steriu, UNPR, au început în urmă cu două săptămâni discuţiile pentru fuziune, urmând ca cele două formaţiuni politice să aibă miercuri Congresele de fuziune.

“Am finalizat, după două săptămâni, negocierile pentru fuziunea Partidului Mişcarea Populară cu UNPR. Sunt destui parlamentari din UNPR care au plecat la PSD. Nu ne deranjează. Opţiunea este o fuziune cu un partid în care cea mai mare parte a parlamentarilor nu au ca opţiune PSD”, a spus Traian Băsescu, precizând că săptămâna viitoare vor avea loc congresele celor două partide.

El a mai spus că partidul creat prin fuziune se va numi Partidul Mişacrea Poplară şi vor fi menţinute toate însemnele PMP – sigla şi imnul, iar noua formaţiune va avea patru prim-vicepreşedinţi.

ȘTIREA INIȚIALĂ: PMP şi UNPR fuzionează, anunță surse politice. Anunțul urmează a fi făcut marți seară de către Traian Băsescu şi Valeriu Steriu.

Anunţul oficial urmează să fie făcut de liderii celor două partide la ora 18:00.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în urmă cu o săptămână, că liderii UNPR l-au informat că vor să participe singuri în alegerile legislative, el susţinând că singura variantă de colaborare care mai există este cea parlamentară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.