ULTIMĂ ORĂ: Poliția Vrancea, despre incidentul de la Focșani Mall: ”NU a fost o explozie. NU a fost un ATAC ”

0
1796

După ore întregi în care Focșaniul s-a aflat pe harta orașelor vizate de terorism iar televiziunile de știri au titrat titluri apocaliptice în legătură cu ce s-a întâmplat în județul nostru, în sfârșit, Poliția a făcut lumină.

La Focșani Mall nu a fost vorba nici despre o explozie provocată, nici de un atac terorist ci de un individ care a a vrut cu orice chip să intre la cinema, a intrat prin tubulatura sălii, iar la un moment dat tavanul fals s-a prăbușit sub greutatea sa, ceea ce a dus la rănirea tânărului.

” Nu s-a pus problema producerii unei explozii sau a unui atac. Este vorba despre un bărbat de 24 de ani din județul Vrancea, care a pătruns în sala de cinema din incinta centrului comercial și care a fost rănit de căderea unui plafon din incinta sălii. Bărbatul este acum în custodia Poliției, fiind internat in secția de psihiatrie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader.

Individul are 24 de ani și are probleme psihice, fără a fi însă în evidențele unui medic specialist.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.