ULTIMĂ ORĂ! Prețul carburantului A EXPLODAT, focșănenii au format cozi la benzinării! În vestul țării un litru de motorină costă 11,10 lei/litru

0
5252

Cozi la benzinăriile din Focșani după ce prețul benzinei și al motorinei la pompă a explodat! De frica scumpirilor peste noapte, focșănenii au făcut cozi imense la benzinăriile din oraș. Miercuri după-amiază, la benzinăria Petrom din cartierul Sud coada de șoferi nerăbdători să facă plinul mașinilor era de câțiva zeci de metri. Situații similare au fost observate de cititorii Jurnal de Vrancea și la alte benzinării din oraș. Tot miercuri, mai multe benzinării din vestul țării au afișat la pompă un preț de 11,10 lei/litru, asta după ce, tot astăzi, în județul Dolj, cel mai mic preț la carburant era de 9 lei/litru. De la începutul acestui an, atunci când un litru de benzină costa circa 6,70 lei, prețurile au crescut constant.

 

focsani-ora 18:30
focsani-ora 18:30
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.