ULTIMĂ ORĂ: Primarul din Vânători, găsit în conflict de interese administrativ

1
959

Primarul comunei Vânători, Ionel Lupu, a fost găsit în conflict de interese administrativ de către inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate.

Inspectorii ANI susţin că în calitate de primar, Ionel Lupu a emis o dispoziţie prin care soţia sa a fost transferată de la Primăria comunei Garoafa la Primăria comunei Vânători, lucru care a dus la încălcarea legii. În situaţia în care verdictul ANI privind conflictul de interese administrativ va fi menţinut şi de instanţă unde alesul local va contesta decizia, mai mult ca sigur, edilul vrâncean îşi va pierde mandatul.

Mai mult decât atât, nu va avea voie să exercite o funcţie sau o demnitate publică pe o perioadă de trei ani.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Un adevarat birjar nu degeba a fost padurar…..a mai avut curajul sa iasa in media sa se si scuze…..cind si-a angajat nevasta acum 5 ani de ce nu a comentat in media? Acum daca ar fi numai acaeta mizerie comisa de acest padurar….?Il rog pe acest primar sa iasa in media si sa ne spuna cum de 5 ani de zile toti banii publici merg la firna grafit decor?…firma negrea srl….?firma oenti (varul primarului Oprea Nelu) si lista poate continua….daca s-ar face un control amanuntit la primarie fraudele ar fi uriase…A-i confundat bugetul primariei vinatori cu padurea care nu avea glas sa plinga….RUSINE !!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.