ULTIMĂ ORĂ: Primarul Nica încă dă cu subsemnatul. Judecătorii consideră că acesta trebuie să respecte controlul judiciar

0
445

În urmă cu mai bine de o lună, Judecătoria Panciu decidea că este suficient cât a petrecut primarul Iulian Nica arestat (inclusiv la domiciliu), așa că i-a fost înlocuită măsura cu cea a controlului judiciar. Soluția nu a mai fost atacată de procurorul care se ocupă de dosarul-mamut al edilului din Panciu, acuzat de mai multe fapte de corupție, însă ancheta a continuat. Așa se face că luna aceasta, a mai fost emisă o ordonanță pentru restrângerea drepturilor lui Nica, măsură contestată de acesta. Însă, după cum a decis instanța din Panciu în urmă cu câteva momente, controlul judiciar nu încalcă dispoziţiile legale și, probabil nici drepturile primarului. „Respinge plângerea formulată de inculpatul Nica Iulian, împotriva Ordonanţei din data de 12.06.2020 dată de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu. Definitivă”, se arată în încheierea judecătoriei.

La începutul lunii trecute, aceeași instanță îl obliga pe Iulian Nica să stea cuminte acasă, fără a avea dreptul de a se deplasa la sediul primăriei sau la sediul societății de salubritate a orașului. Totodată, Nica trebuie să meargă periodic la poliție pentru a da cu subsemnatul, are interzis să ia legătura cu martorii, cu ceilalți inculpați sau suspecți și, în „plimbările” sale, nu are voie să părăsească limita județului Vrancea.

Sursa Foto: Facebook

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.