ULTIMĂ ORĂ: Reglare de conturi în stil mafiot, aproape de Slobozia Ciorăști

0
2987
Un incident extrem de grav a avut loc în această seară.

Un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost găsit împușcat într-un autoturism Mercedes, pe drumul care duce spre Slobozia Ciorăști. La fața locului e o adevărată desfășurare de forțe, dar nu există, deocamdată, nici o comunicare oficială din partea organelor de anchetă. Toate informațiile provin pe surse, potrivit cărora bărbatul ar fi prezentat două plăgi prin împușcare, în zona inimii. Medicii de pe ambulanță au încercat resuscitarea bărbatului, dar în zadar.

Potrivit acelorași surse, bărbatul ar fi patronul unei case de schimb valutar din Focșani, iar în mașina acestuia polițiștii ar fi găsit o sumă destul de mare de bani, ceea ce exclude varianta unui jaf. Mașina în care era bărbatul era lovită, iar la aproximativ 500 de metri depărtare, aproape de DN2, a fost găsită o altă mașină lovită, abandonată. Nu este exclus ca în această din urmă mașină să se fi aflat ucigașul, care se pare că a fugit. Sursele au precizat că întreaga zonă este periată de polițiști, în căutarea autorului faptei.

Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului Vrancea.

CITEȘTE ȘI: ULTIMĂ ORĂ: Incident GRAV! Persoană găsită ÎMPUȘCATĂ, pe drumul spre Slobozia Cioraști

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.