ULTIMĂ ORĂ! Restricție de tonaj de 3,5 tone pentru autovehiculele care tranzitează podul provizoriu de pe DJ 204D de la Vadu Roșca!

0
253

Anunț important!

Restricție de tonaj de 3,5 tone pentru autovehiculele care tranzitează podul provizoriu de pe DJ 204D de la Vadu Roșca! Ca urmare a condițiilor meteorologice din ultimele zile, s-a luat decizia restricționării temporare a traficului pentru autovehiculele cu o masă mai mare de 3,5 tone pe podul provizoriu din beton de peste râul Putna, pentru a preîntâmpina eventuala avariere a căii de rulare. Circulația pe DJ 204D, la Vadu Roșca, s-a redeschis săptămâna trecută, cu o restricție inițială de 7,5 tone. Aceasta este o soluție temporară identificată, în special pentru a asigura accesul locuitorilor din Vadu Roșca la serviciile medicale în caz de urgență, cum ar fi intervenția ambulanței și a pompierilor, având în vedere faptul că ruta ocolitoare, de aproximativ 15 km, este destul de anevoioasă. ”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și îi asigurăm pe cei care folosesc ruta respectivă că facem toate demersurile în vederea aducerii podului vechi la starea inițială, prin continuarea lucrărilor de reabilitare. Avem rugămintea să se respecte această restricție pe podul provizoriu”, a precizat Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea.
Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.