ULTIMĂ ORĂ! Restricții pentru locuitorii din 3 comune vrâncene!

0
1356

Autoritățile din Vrancea continuă monitorizarea localităților unde au apărut cazuri de infectare cu noul coronavirus. În acest sens, vineri (12 martie) a avut loc o nouă ședință extraordinară a Comitetului pentru Situații de Urgență (CJSU) unde au fost stabilite măsuri de siguranță epidemiologică  în 3 localități din județul nostru. Astfel, întrucât rata de infectare cumulată din ultimele 14 zile a depășit 1,5 la mia de locuitori (dar nu a depășit 3/1.000), comunele Străoane (2,25), Răcoasa (1,92) și Câmpineanca au intrat sub incidența restricțiilor prevăzute de lege pe o perioadă de două săptămâni, între 13 și 26 martie.

 (1) Organizarea și desfășurarea activității cu public, în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 30 % din capacitatea maximă a spațiului.

(2) Organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in în aer liber, spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale sunt interzise.

(3) Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

(4) Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă  fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

(5) Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

(6) Activarea Planului de acțiuni pentru eficientizarea capacității de gestionare a situației în localitățile unde rata de incidență cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor este mai mare de 1,5/1.000 de locuitori, prin punerea în aplicare a Hotărârii C.J.S.U. Vrancea nr. 185 din 12.11.2020.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.