ULTIMĂ ORĂ: Rupt de beat, a produs un accident pe șoseaua de centură a Focșaniului

0
2051

Un conducător auto neatent, mai ales că băuse bine înainte să urce la volan, a provocat un accident, luni după-amiaza, în care au fost implicate trei autoturisme. Conducătorul auto, un focșănean de 39 de ani, aflat la volanul unui Ford, în timp ce rula pe șoseaua de centură a municipiului Focșani, nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autovehiculului din față și a izbit în plin un Logan, care a fost apoi proiectat într-o a treia mașină, un autoturism Peugeot.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident rutier. Chiar și așa, polițiștii de la circulație, care au ajuns la fața locului, l-au supus pe șoferul vinovat pentru accident la testul cu aparatul Dragger. Nu mică le-a fost surpriza oamenilor legii când au constatat că focșăneanul de 39 de ani avea o alcoolemie de 0,95 la mie alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus de polițiști la spital, pentru prelevarea de probe biologice și se va alege cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Pe șoseaua de centură, în zona în care s-a produs accidentul, traficul s-a derulat pe un singur fir timp de aproximativ un sfert de oră.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here