ULTIMĂ ORĂ: S-a întâmplat pe o stradă din Focșani | Un bărbat a fost bătut de un șofer nervos care a fugit de la fața locului

0
2032

Incident în trafic pe strada Aurora din municipiu, acolo unde un șofer nervos a luat la bătaie un bărbat care circula ca pieton. Nu se știe exact motivul pentru care acesta ar fi reacționat așa. Șoferul agresiv s-a dat jos din autoturism și l-a lovit în zona feței până acesta a căzut la pământ. Imediat după aceea, șoferul s-a urcat în mașină și a plecat de la locul faptei. La fața locului a fost chemată o ambulanță care i-a acordat îngrijiri bărbatului agresat și l-a transportat la spitalului din Focșani. Conform unor surse din cadrul spitalului bărbatul de 34 de ani a ajuns la Unitatea Primiri Urgențe cu lovituri puternice în zona capului. Polițiștii au demarat cercetări pentru a da urma șoferul care s-a făcut nevăzut.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.