ULTIMĂ ORĂ: Se redeschid creșele din Focșani!

0
124

Serviciul Public Creșe Focșani anunță că părinții își pot duce din nou micuții la cele două unități din subordine. Nu de mâine, ci în iulie și august, de astăzi putând fi depuse însă cererile de înscriere. Vestea proastă este că, potrivit reglementărilor în vigoare, numărul copiilor care vor putea fi în clase va fi redus efectiv la jumătate, astfel încât nu strică să vă grăbiți să depuneți dosarele. Conform Ordinului Ministerului Sănătății sălile de grupă trebuie amenajate încât să permită reducerea numărului de copii în cameră, astfel încât să fie asigurată o suprafață de minimum 4,5 mp/copil, iar distanța dintre ei va fi mărită.

Cererile de înscriere pot fi depuse în perioada 23 -30 iunie 2020, la sediul din Str. Diviziei nr. 1A sau pe adresa de mail – serv.crese@yahoo.com. Pentru a putea respecta noile prevederi legale, solicitările vor fi aprobate cu respectarea următoarelor criterii: ambii părinți trebuie să lucreze, copilul a avut o prezență constantă, părinții au venituri mici. Dosarul de înscriere va conține documentele: copii după actele de identitate ale părinților, copie după certificatul de naștere al copilului, adeverință de salariat pentru ambii părinți, cerere tip, care se regăsește la sediul instituției. Pentru alte detalii și informații, vă rugăm să vă adresați la sediul instituției, pe mail sau la numărul de telefon – 0337.401.635”, se arată într-un comunicat al Primăriei Focșani.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.