ULTIMA ORĂ! Ședința Consiliului Local Focșani suspendată din lipsă de cvorum | Salariile funcționarilor din Primărie nu pot fi plătite la termen

0
244

Ședință Consiliului Local Focșani de astăzi nu a mai avut loc din lipsă de cvorum. Unul dintre cele 5 proiecte înscrise pe ordinea de zi făcea referire la rectificarea și alocarea de bani pentru salariile funcționarilor din administrația locală. Fără această rectificare bugetară salariații din Primărie, Poliția Locală și Direcția de Dezvoltare nu își pot primi drepturile salariale. 10 consilieri PNL și un consilier USR PLUS (Stroe Mirela) nu au răspuns apelului nominal făcut de secretarul municipiului. „Avem 7 consilieri prezenți în online, 3 prezenți în sală, un total de 10 consilieri locali prezenți la ședință. Nefiind suficient pentru a se putea desfășura ședința, care se desfășoară în mod legal cu prezența majorității consilierilor în funcție. Drept urmare, această ședință nu se poate desfășura. Declar ședința închisă”, a transmis secretarul Primăriei.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.