ULTIMA ORĂ: Șeful Corpului de Control al Primarului Misăilă a pierdut definitiv procesul cu ANI

0
1088

Marian Lungu, şeful Corpului de control al primarului Focşaniului Cristi Misăilă, a pierdut definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate (ANI), pierzându-și astfel și calitatea de funcționar public.

“Soluție: Recurs (alte soluţii) – Anulează cererea de recurs. Detalii soluţie: Admite excepţia netimbrării invocată din oficiu. Anulează recursul formulat de reclamantul Lungu Marian împotriva Sentinţei civile nr. 188 din 19 decembrie 2019 pronunţate de Curtea de Apel Galaţi – Secţia contencios administrativ şi fiscal în dosarul nr. 1030/91/2019, ca netimbrat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 6 aprilie 2022”, se arată în hotărârea magistraților de la ÎCCJ. În anul 2019, Marian Lungu a fost găsit incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate. Potrivit ANI, Lungu s-a aflat în afara legii în perioada 15 noiembrie 2016 – 15 mai 2017, când a exercitat simultan funcţia publică de consilier superior în cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi şi funcţia contractuală de conducere (director) în cadrul Primăriei municipiului Focşani, Direcţia de Dezvoltare Servicii Publice Focşani. Anterior, Marian Lungu a fost şeful Administraţiei Finanţelor Publice Vrancea până în anul 2016, când a fost demis după ce a fost găsit băut la volan la primele ore ale dimineţii.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.