ULTIMĂ ORĂ! Sintax 2010 pierde procesul! Instanța a dat câștig de cauză consilierilor PNL-USR-PLUS

1
470

Bătălia pe Hotărârea 101 din 10 mai a ajuns la final. Instanța de judecată s-a pronunțat definitiv și irevocabil în favoarea coaliției majoritare din consiliul local, formată din PNL-USR-PLUS. În acest moment activitățile primăriei se pot relua fără probleme, banii urmând să intre în cel mai scurt timp în conturile angajaților primăriei și a celor din instituțiile subordonate. „Admite recursul. Casează sentinţa recurată. În rejudecare, respinge cererea de suspendare ca nefondată. Definitivă. Pronunţată, astăzi, 27.07.2021, soluţia urmând a fi pusă la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei”, se arată în decizia Curții de Apel Galați.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Este indiscutabil o mare victorie a PNL și USR-Plus. Dar decizia oarecum brutală a judecătorilor nu poate contrazice realitatea matematică. Fondul de salarii redus nu poate însemna decât fie concedieri, fie salarii mai mici, ceea ce presupune noi contracte de muncă, care trebuie și acceptate de către salariați, unii dintre ei fiind și functionari publici. De aceea nu cred că balamucul s-a terminat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.