ULTIMA ORĂ! Sistemul cardului de sănătate e blocat! Medicii nu pot elibera rețete și trimiteri

0
203

Sistemul informatic al CNAS, prin care sunt derulate operațiunile care implică folosirea cardului naţional de sănătate nu funcţionează, marți, pentru a treia zi consecutiv. Problemele au apărut vineri, luni la fel, iar marți dimineață sunt în continuare probleme în ceea ce privește conectarea la platforma informatică a sistemului de asigurări de sănătate.

Asta înseamnă că furnizorii de servicii medicale pot opera doar în modul „offline”. Din cauza problemelor sistemul informatic, medicii de familie nu pot elibera rețete și trimiteri la medici specialiști. Nici farmaciile nu pot elibera rețete gratuite și compensate.

Până la această oră, Casa Națională pentru Asigurări de Sănătate nu a avut nici o reacție cu privire la problemele de natură informatică înregistrate la nivelul întregii țări.

 

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.