ULTIMA ORĂ: UPDATE – ȘOC pe calea ferată! Un bărbat s-a aruncat în fața unui tren plin cu călători

0
383

lovit-de-tren-vrancea

UPDATE: Polițiștii nu au nici un dubiu în cazul accidentului de tren care a avut loc joi, în apropiere de Focșani spre Putna Seacă. Este vorba despre o sinucidere, fără alte dubii din partea anchetatorilor. Imediat după tragedie, mecanicul locomotovei a declarat că l-a atenţionat sonor pe omul care stătea nemișcat pe linia de cale ferată. Acesta a rămas însă rămană pe şine, cu mâinile la cap astfel că impactul nu a putut fi evitat. Traficul feroviar este blocat joi după amiază iar oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cine este sinucigașul.

Știrea inițială: Tragedie pe calea ferată, joi dimineață. Un bărbat de circa 40 de ani și-a pus capăt zilelor, aruncându-se în fața unui tren. Nenorocirea s-a produs la ieșire din Focșani spre Putna Seacă, omul fiind extrem de hotărât să-și curme viața. S-a aruncat în fața trenului iar mecanicul nu a putut evita impactul.

Cadavrul a rămas prins sub trenul care este plin cu oameni. Este vorba despre un tren interregio care circula pe ruta București-Bacău. La fața locului sunt polițiști care trebuie să stabilească cine este sinucigașul, dar și cum s-a produs cu exactitate accidentul. De asemenea, la fața locului este un echipaj de descarcerare al ISU Vrancea dar și o ambulanță. Medicii de pe Salvare nu mai pot face însă nimic pentru bărbatul care s-a aruncat în fața trenului întrucât el nu a avut nici o șansă la viață.

VOM REVENI CU DETALII!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.