ULTIMĂ ORĂ: Șoferul care a produs accidentul de pe Bd. Independenței a fost ARESTAT PREVENTIV

0
756
Bărbatul de 51 de ani care a produs teribilul accident de luni seara de pe Bd. Independenței din Focșani, în urma căruia o femeie a fost rănită grav, a fost arestat preventiv.

Anchetatorii l-au reținut după ce el a refuzat să fie testat cu etilotestul și a refuzat și recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii au descoperit că bărbatul avea permisul de conducere suspendat. El rămăsese fără permis în luna iunie, când a fost oprit în trafic pentru control și a refuzat, ca și acum, atât etilotestul, când și recoltarea de probe biologice.

Procurorii vrânceni care coordonează ancheta au cerut instanței de judecată ca bărbatul, pe care îl consideră un pericol public, să fie arestat preventiv. Instanța a admis propunerea procurorilor și a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Decizia poate fi contestată.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.