ULTIMĂ ORĂ: Sorin Hornea, noul prefect al județului Vrancea

0
708

Vrancea are un nou prefect. Este vorba despre Sorin Hornea, care nu este deloc străin de ce înseamnă atribuțiile unui reprezentant al Guvernului în teritoriu, având în vedere că a mai fost în această funcție în trecut. Imediat după ce a fost nominalizat, Sorin Hornea, a dat o declarație pentru Jurnal de Vrancea.

”Am înțeles că a ieșit purtătorul de cuvânt al Guvernului și a făcut nominalizarea mea, a anunțat că am fost desemnat prefect. Urmează ca hotărârea de Guvern să fie publicată în Monitorul Oficial iar un reprezentant al Guvernului să vină să facă instalarea. E decizia Guvernului de a-și alege reprezentanții iar faptul că m-au ales pe mine nu poate decât să mă bucure”, a spus noul prefect de Vrancea.

Întrebat ce părere are despre faptul că a fost instalat în cea mai importantă funcție din județ cu foarte puțin timp înainte de alegeri iar asta implică o responsabilitate extrem de importantă, Sorin Hornea a declarat că își dorește ca scrutinul din iunie să se organizeze în Vrancea ireproșabil și ”fără urme de partizanat”.

Sorin Hornea a fost subprefect de Vrancea în perioada 2009-2011 iar în 2011-2012 a deținut funcția de prefect al Vrancei. De asemenea, în 2008, el a candidat pentru un post de deputat din partea PPDD, însă a ratat mandatul.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here