UPDATE: ULTIMĂ ORĂ: ȘOSELE ÎNZĂPEZITE ÎN VRANCEA

0
269

viscol-zapada-aprilie-2015

UPDATE: DN2D OJDULA-LEPŞA A FOST REDESCHIS

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 11:15, în judeţul Covasna, a fost redeschis, în condiţii de iarnă, DN2D Ojdula – Lepşa. Circulaţia a fost întreruptă pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină eficient în zona rămasă neasfaltată, pe o distanţă de aproape cinci kilometri, în apropiere de limita cu judeţul Vrancea, unde stratul de zăpadă măsura aproape 30 de centimetri.

DN 2 D, înzăpezit! Drumul național a fost închis în această dimineață, din cauza ninsorii și viscolului, pe raza județului Covasna. Prin urmare, legătura dintre Vrancea și Ardeal este, pentru moment, întreruptă. Decizia a fost luată de autoritățile din Covasna pentru a permite intervenția utilajelor de deszăpezire. DN 2 D este închis între Ojdula și Lepșa, iar în zonă stratul de zăpadă măsoară, pe alocuri, până la 40 de cm.

Și DN 2 N a fost închis azi noapte între Jitia și Chiojdeni, din cauza unei eroziuni a terasamentului, până la marginea căii de rulare. În acest caz, restricția a fost impusă din cauza unei alunecări de teren care s-a reactivate. În cursul dimineții, DN 2 N a fost redeschis, însă pentru moment traficul este permis doar mașinilor mai mici de 3,5 tone.

Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din Vrancea, unde utilajele de deszăpezire patrulează și împrăștie materiale antiderapante.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.