ULTIMA ORĂ! Steaua București, câștigătoarea Cupei României la Polo feminin! Competiția s-a desfășurat la Bazinul de Înot din Focșani

0
217

Cupa României-Suzuki la Polo Senioare organizată la Bazinul de Înot Didactic de la Focșani s-a încheiat în urmă cu puțin timp. Timp de trei zile s-au în bazinul de la Focșani s-au disputat nu mai puțin de 6 meciuri. Ultimul meci de astăzi a dat și câștigătoarea Cupei României la Polo feminin, respectiv, CSA Steaua București. Echipa, care este și campioana națională în acest sezon competițional a jucat împotriva sportivelor de la CS Rapid București, echipă clasată pe locul secund. Stelistele au reușit să câștige partida, la limită, cu scorul de 10-9. Astfel, CSA Steaua București a realizat dubla campionat-cupă, la polo feminin, în acest sezon. Tot astăzi, s-a disputat și meciul pentru locul al treilea, între CS Dinamo București și CSM Tg. Mureș, partidă câștigată de dinamoviste cu scorul de 16-8. Consiliul Județean Vrancea a fost co-organizator al competiției găzduită de bazinul de înot didactic din Sud, alături de Federația Română de Polo.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.